Feest webshop - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Feest webshop

Oudjaar / Nieuwjaar > Traiteur
Afhaalgerechten traiteurlijst Kerstmis / Nieuwjaar 2019-2020

Al deze prijzen zijn geldig vanaf 20 December 2019 tot en met 7 januari 2020

Leveringen van de gerechten uit deze lijst gebeuren uitsluitend
vanaf 20 december tot en met 8 januari, zelfs indien vroeger besteld.

AFHALEN VAN DE SCHOTELS:
- OP 24 EN 31 DECEMBER TSS 15:00 HR. EN 18:00 HR
- OP 25 DECEMBER TSS 10:30 HR EN 13:00 HR
- OP 1 JANUARI TSS 11:00 HR EN 13:00 HR
Andere dagen op afspraak
ALLE PRIJZEN ZIJN PER PERSOON BEHALVE INDIEN ANDERS VERMELD
Aperitiefhapjes

Assortiment koude hapjes (prijs per stuk)

0.90 € Toevoegen

Assortiment warme hapjes (prijs per stuk)

1.10 € Toevoegen

Mondvermakertjes (4 soorten glaasjes, prijs per stuk)

2.20 € Toevoegen
Koude voorgerechten

Wildpastei met confijt van mango en gember

10.50 € Toevoegen

Tomaat met grijze garnalen

12.75 € Toevoegen

Gerookte forelfilet

7.50 € Toevoegen

Garnalencocktail

13.90 € Toevoegen

Krabcocktail

14.40 € Toevoegen

Zeevruchtencocktail

14.15 € Toevoegen

Gerookte zachte zalm

12.30 € Toevoegen

½ kreeft belle vue

19.80 € Toevoegen

Noorse visschotel

12.25 € Toevoegen

Gemarineerde zachte zalm

12.25 € Toevoegen

Rauwe gedroogde ham met meloen

9.25 € Toevoegen

Terrine met rivierkreeft à L’armoricaine

12.25 € Toevoegen
Soepen (broodjes en boter inbegrepen)

Tomatenroomsoep

3.45 € Toevoegen

Witloofroomsoepje met ganda snippers

4.70 € Toevoegen

Maisroomsoepje met scampi

4.85 € Toevoegen
Warme tussengerechten

½ dozijn scampi’s met kleine groentjes

13.20 € Toevoegen

½ dozijn scampi’s met look

12.70 € Toevoegen

Zeeduivel ( lotte ) met prei

15.95 € Toevoegen

Zeetongfilets “duglere”

15.95 € Toevoegen

Pasteitje met kip

6.85 € Toevoegen

Flan van zeeduivel met knaperige groentjes en een erwtensausje

14.90 € Toevoegen
Hoofdschotels vlees/wild

Varkensfilet met dijonaise en gebakken witloof

16.30 € Toevoegen

Chateaubriand groentenkrans (3 soorten groenten )

20.90 € Toevoegen

Parelhoenfilet met een assortiment van boschampignons en knolselderpuree

16.70 € Toevoegen

Filet van hazenrug met groene pepersaus en gebakken witloof

21.90 € Toevoegen

Everzwijngebraad met appelen in de oven en veenbessen

21.30 € Toevoegen

Eendeborst met een créme van pastinaak en peperkoek / kroketten

20.95 € Toevoegen

Hindegebraad met appelen en veenbessen

22.50 € Toevoegen
Bij al onze schotels zijn de aardappelen inbegrepen

Kroketten per stuk

0.55 € Toevoegen

Aardappelgratin min, 5 pers ( prijs per persoon)

2.00 € Toevoegen
Hoofdschotels vis

Zeeduivel in filet op bretoense wijze – Hertogin aardappelen

22.65 € Toevoegen

Zeetongfilets “duglere” - Hertogin aardappelen

22.65 € Toevoegen

Kabeljauwhaasje met prei

21.65 € Toevoegen
Desserts

Kerststronk ( gebak ) alleen met kerstmis

4.90 € Toevoegen

Cheesecake / vanillesaus en crumbel van pistache

5.50 € Toevoegen

St sylvester-gebak

4.90 € Toevoegen

Kaasschotel (5 soorten)

6.65 € Toevoegen

Chocolade mousse

4.80 € Toevoegen

Panna cotta met grand marnier en mandarijnen

5.50 € Toevoegen

Dessertenbuffet (5 soorten)

11.10 € Toevoegen
KOUD BUFFET

KOUD BUFFET 1

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Wildpastei
Kalkoengebraad

20.70 € Toevoegen

KOUD BUFFET 2

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte forelfilet
Kalkoengebraad
Rauwe gedroogde ham met meloen
Rundsgebraad

26.75 € Toevoegen

KOUD BUFFET 3

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte zachte zalm
½ kreeft belle vue
Rauwe gedroogde ham met meloen
Wildpastei

34.50 € Toevoegen
Garnituren (bij de drie buffetten)
Komkommersla, aardappelsla, geraspte wortelen, bloemkool, tomatensla, gevulde eieren, rijstschotel,taboulé,pasta salade, broodjes, boter

WARM EN KOUD BUFFET ( minimum 10 personen )

Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
½ kreeft belle vue
Kalkoenfilet
Rauwe gedroogde ham met meloen


Warm gedeelte:
Ragout van everzwijn / aardappelgratin
Kabeljauwrug met “duglere” / rijst


Garnituren (bij het koude gedeelte):
Komkommer, geraspte wortelen, rijstschotel, bloemkool, tomatensla, gevulde eieren, aardappelsla, taboulé, pastasalade, 2 sausen, broodjes en boter.

44.90 € Toevoegen

WINTERBBQ

Brochet van scampi
Brochet van kalkoen van 120 gr
Gemarineerde kipfilet
Chipolatta van 100 gr


Garnituren ( saladebar )
Komkommersla, geraspte wortelen, rijstschotel,tomatensla,gevulde eieren, aardappelsla, pastasalade,kozak aardapppelen , mayonaise, broodjes en boter.

21.50 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu