Hoofdschotels vis - Traiteur Jos de Kok
Ga naar de inhoud
Hoofdmenu:
×
Home
Historiek
Media
Foto
Video
Awards
Award 2017
De vriendelijkste
Ligging
Contact
Weekmenu's
Week 08
Week 09
Week 10
Week 11
Week 12
Week 13
Week 14
Week 15
Week 16
Week 17
Week 18
Week 19
Week 20
Week 21
Week 22
Dansavond
+++
+++
+++
+++
ISI
Geen PDF?
Hoofdschotels vis
+++ > Gerechten
Prijzen per persoon
Bij de visgerechten worden hertoginnen aardappelen of rijst geserveerd.
Opgelet, wel apart bestellen onderaan de lijst.
059. Forelfilets in riesling
14.50 €
060. Rivierpaling in’t groen
18.50 €
061. Rivierpaling in roomsaus
18.50 €
062. Zeetongfilets op normandische wijze
24.50 €
063. Zeetongfilets “ duglérè"
24.50 €
064. Zeetongfilets gevuld met zalm en omringd met druiven
27.00 €
065. Zeeduivel (Lotte) met prei
25.00 €
066. Zeeduivel (Lotte) met krokante groentjes
25.00 €
067. Grietfilets met kleine groentjes
28.50 €
068. Kabeljauwfilet op een bedje van spinazie en een lichte currysaus
27.50 €
069. Zalmfilet met dragonsaus
21.00 €
070. Zalmfilet op een bedje van oesterzwammen
22.00 €
071. Tarbotfilets “dulgèré”
29.50 €
hertoginnen aardappelen of rijst?
Hertoginnen aardappelen
0.00 €
Rijst
0.00 €
Home
|
Historiek
|
Media
|
Ligging
|
Contact
|
Weekmenu's
|
Dansavond
|
+++
|
+++
|
+++
|
+++
|
ISI
|
Geen PDF?
|
Algemene Site Map
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud
|
Terug naar het hoofdmenu
Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.