Hoofdschotels vis - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdschotels vis

+++ > Gerechten
Prijzen per persoon
Bij de visgerechten worden hertoginnen aardappelen of rijst geserveerd.
Opgelet, wel apart bestellen onderaan de lijst.

059. Forelfilets in riesling

14.50 € Toevoegen

060. Rivierpaling in’t groen

18.50 € Toevoegen

061. Rivierpaling in roomsaus

18.50 € Toevoegen

062. Zeetongfilets op normandische wijze

24.50 € Toevoegen

063. Zeetongfilets “ duglérè"

24.50 € Toevoegen

064. Zeetongfilets gevuld met zalm en omringd met druiven

27.00 € Toevoegen

065. Zeeduivel (Lotte) met prei

25.00 € Toevoegen

066. Zeeduivel (Lotte) met krokante groentjes

25.00 € Toevoegen

067. Grietfilets met kleine groentjes

28.50 € Toevoegen

068. Kabeljauwfilet op een bedje van spinazie en een lichte currysaus

27.50 € Toevoegen

069. Zalmfilet met dragonsaus

21.00 € Toevoegen

070. Zalmfilet op een bedje van oesterzwammen

22.00 € Toevoegen

071. Tarbotfilets “dulgèré”

29.50 € Toevoegen
hertoginnen aardappelen of rijst?

Hertoginnen aardappelen

0.00 € Toevoegen

Rijst

0.00 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu