Koud en Warm buffet - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Koud en Warm buffet

+++ > Gerechten
Prijzen per persoon
Garnituren inbegrepen
Komkommer, geraspte wortelen, rijstschotel, bloemkool , tomatensla, gevulde eieren,
aardappelsla, pastasalade, taboule, 2 sausen, broodjes en boter

Koud & Warm buffet 1

40.00 € Toevoegen
Warm gedeelte:
Varkenshaasje
 met gebakken witloof
 en aardappelnootjes
Kabeljauwrug “duglere”
 met duchesse aardappelen
Desserts:
Chocolademousse
Bavarois van seizoenfruit
Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Ganda ham met meloen
Kalkoengebraad

Koud & Warm buffet 2

47.00 € Toevoegen
Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte zachte zalm
Varkensvlees
Gandaham met meloen
Warm gedeelte;
Haantje in rode wijn
 met peterselieaardappelen
Tongscharfilets
 met fijne kruiden en rijst
Desserts:
Verse fruitsla
Tiramisu
 met vanillesaus

Koud & Warm buffet 3

49.00 € Toevoegen
Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
½ kreeft “ belle vue “
Gerookte zachte zalm
Varkensgebraad
Ardeense ham met ananas
Pastei van de chef
Warm gedeelte:
Kalkoenfilet archiduc
 met peterselieaardappelen
Waterzooi van vis
 met rijst
Desserts:
Mousse van mascarpone
 met grumble van speculoos
Koude sabayon
Supplement:
Mogelijk bij de 3 buffetten.

Kaasbuffetje

5.50 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu