Koud en Warm buffet - Traiteur Jos de Kok
Ga naar de inhoud
Hoofdmenu:
×
Home
Historiek
Media
Foto
Video
Awards
Award 2017
De vriendelijkste
Ligging
Contact
Weekmenu's
Week 08
Week 09
Week 10
Week 11
Week 12
Week 13
Week 14
Week 15
Week 16
Week 17
Week 18
Week 19
Week 20
Week 21
Week 22
Dansavond
+++
+++
+++
+++
ISI
Geen PDF?
Koud en Warm buffet
+++ > Gerechten
Prijzen per persoon
Garnituren inbegrepen
Komkommer, geraspte wortelen, rijstschotel, bloemkool , tomatensla, gevulde eieren,
aardappelsla, pastasalade, taboule, 2 sausen, broodjes en boter
Koud & Warm buffet 1
40.00 €
Warm gedeelte:
Varkenshaasje
met gebakken witloof
en aardappelnootjes
Kabeljauwrug “duglere”
met
duchesse aardappelen
Desserts:
Chocolademousse
Bavarois van seizoenfruit
Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Ganda ham met meloen
Kalkoengebraad
Koud & Warm buffet 2
47.00 €
Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte zachte zalm
Varkensvlees
Gandaham met meloen
Warm gedeelte;
Haantje in rode wijn
met peterselieaardappelen
Tongscharfilets
met fijne kruiden
en rijst
Desserts:
Verse fruitsla
Tiramisu
met vanillesaus
Koud & Warm buffet 3
49.00 €
Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
½ kreeft “ belle vue “
Gerookte zachte zalm
Varkensgebraad
Ardeense ham met ananas
Pastei van de chef
Warm gedeelte:
Kalkoenfilet archiduc
met peterselieaardappelen
Waterzooi van vis
met rijst
Desserts:
Mousse van mascarpone
met grumble van speculoos
Koude sabayon
Supplement:
Mogelijk bij de 3 buffetten.
Kaasbuffetje
5.50 €
Home
|
Historiek
|
Media
|
Ligging
|
Contact
|
Weekmenu's
|
Dansavond
|
+++
|
+++
|
+++
|
+++
|
ISI
|
Geen PDF?
|
Algemene Site Map
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud
|
Terug naar het hoofdmenu
Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.