Koude voorgerechten - Traiteur Jos de Kok
Ga naar de inhoud
Hoofdmenu:
×
Home
Historiek
Media
Foto
Video
Awards
Award 2017
De vriendelijkste
Ligging
Contact
Weekmenu's
Week 08
Week 09
Week 10
Week 11
Week 12
Week 13
Week 14
Week 15
Week 16
Week 17
Week 18
Week 19
Week 20
Week 21
Week 22
Dansavond
+++
+++
+++
+++
ISI
Geen PDF?
Koude voorgerechten
+++ > Gerechten
Prijzen per persoon
010. Pastei van de chef met rauwe groentjes
7.00 €
011. Mousse van ham met rauwe groentjes
7.50 €
012. Tomaat met grijze garnalen
16.00 €
013. Gerookte forelfilet
8.00 €
014. Mousse van gerookte forel
9.00 €
015. Meloen met gemarineerde verse ansjovis
9.00 €
016. Garnalen cocktail (Grijze)
16.00 €
017. Zeevruchten cocktail ( krab , garnalen , scampi )
16.50 €
018. Krabcocktail
16.00 €
019. Terrine van de visser met rauwe groentjes
10.00 €
020. Rauwe gedroogde ham met meloenbolletjes
9.50 €
021. Mousse van zalm met foreleitjes en een coulis van frambozen
11.00 €
022. Noorse vischotel (5 soorten gerookte vis)
12.00 €
023. ½ dozijn oesters zeeuwse platte 3 nul
18.00 €
024. Gerookte zachte zalm
14.50 €
025. Gemarineerde rauwe zalm
14.50 €
027. Zeeduivel met een coulis van groene paprika’s
12.50 €
028. Gemarineerde rauwe zalm met honing
14.50 €
Home
|
Historiek
|
Media
|
Ligging
|
Contact
|
Weekmenu's
|
Dansavond
|
+++
|
+++
|
+++
|
+++
|
ISI
|
Geen PDF?
|
Algemene Site Map
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud
|
Terug naar het hoofdmenu
Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.