Koude voorgerechten - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Koude voorgerechten

+++ > Gerechten
Prijzen per persoon

010. Pastei van de chef met rauwe groentjes

7.00 € Toevoegen

011. Mousse van ham met rauwe groentjes

7.50 € Toevoegen

012. Tomaat met grijze garnalen

16.00 € Toevoegen

013. Gerookte forelfilet

8.00 € Toevoegen

014. Mousse van gerookte forel

9.00 € Toevoegen

015. Meloen met gemarineerde verse ansjovis

9.00 € Toevoegen

016. Garnalen cocktail (Grijze)

16.00 € Toevoegen

017. Zeevruchten cocktail ( krab , garnalen , scampi )

16.50 € Toevoegen

018. Krabcocktail

16.00 € Toevoegen

019. Terrine van de visser met rauwe groentjes

10.00 € Toevoegen

020. Rauwe gedroogde ham met meloenbolletjes

9.50 € Toevoegen

021. Mousse van zalm met foreleitjes en een coulis van frambozen

11.00 € Toevoegen

022. Noorse vischotel (5 soorten gerookte vis)

12.00 € Toevoegen

023. ½ dozijn oesters zeeuwse platte 3 nul

18.00 € Toevoegen

024. Gerookte zachte zalm

14.50 € Toevoegen

025. Gemarineerde rauwe zalm

14.50 € Toevoegen

027. Zeeduivel met een coulis van groene paprika’s

12.50 € Toevoegen

028. Gemarineerde rauwe zalm met honing

14.50 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu